Köyceğiz Fen Lisesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı

Köyceğiz Fen Lisesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı

Köyceğiz Fen Lisesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Fen Lisesi’nde düzenlenen törende mezuniyet coşkusu yaşandı.

Köyceğiz Fen Lisesi son sınıf öğrencileri için okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Köyceğiz Fen Lisesi’nde 120 son sınıf öğrencisi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılını mezuniyet sevinci yaşayarak tamamladı. Köyceğiz Fen Lisesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Köyceğiz Fen Lisesi Müdürü İbrahim Turgut günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

İbrahim Turgut şöyle dedi: “Sevgili gençler, bugün burada 4 yıllık emek, büyük bir azim ve çabayla yazdığınız geleceğinizin ön sözünü ve son noktasını hep birlikte koyuyor sizi okulumuzun 7. mezunları olarak mezun ediyor, okulumuzdaki günlerinizi, okul hatıralarına dönüştürüyoruz. Çıktığınız bu yolda bizimle birlikte yürüyen siz gençleri tanımış olmaktan gurur duyuyor, sağlık, mutluluk ve başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Yolunuz, bahtınız açık, başarılarınız daim olsun”

Ardından okul birincisi öğrenci mezunlar adına duygu ve düşüncelerini belirten konuşmayı yaparak, emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmalardan sonra plaket törenine geçildi. Okul birincisi öğrenci ismini yaş kütüğüne çaktı. Mezunlara belgeleri verildi. Pasta kesimi yapıldı. Sahnede müzik şov eşliğinde öğrenciler keplerini havaya fırlattı. Balonlar bırakıldı. İkramların ardından öğrenciler gönüllerince eğlendi.