Tarih: 19.08.2024 10:51

Köy Turnuvaları’nda yarı final heyecanı başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde düzenlenen ve büyük bir coşku ile devam eden Köy Turnuvaları’nda, çeyrek final maçları nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Bağbaşı, Beylerbeyi, Dülük ve Çaykuyu köylerinin takımları, rakiplerini eleyerek yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Şimdi ise gözler, oynanacak yarı final karşılaşmalarına çevrildi.
Turnuvanın çeyrek final aşaması, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Bağbaşı Takımı, Karahöyük Takımı ile 4-4 berabere kaldı ve penaltılar sonucunda yarı finale yükseldi. Beylerbeyi ve Aktoprak arasında oynanan karşılaşmada da skor 1-1’lik eşitlikle sona erdi ve penaltı atışlarında Beylerbeyi gülen taraf oldu. Atabek ve Dülük takımları arasındaki mücadele ise Dülük’ün 3-2’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Çeyrek finalin son maçında ise Çaykuyu, İncesu’yu 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.
Yarı final maçlarının ardından kazanan takımlar, büyük finalde karşı karşıya gelecek ve Köy Turnuvaları’nın şampiyonu belirlenecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB