Korugöl tabiat parkına ulaşım kolaylaşacak

Korugöl tabiat parkına ulaşım kolaylaşacak

Korugöl tabiat parkına ulaşım kolaylaşacak

DÜZCE(İHA) – Düzce Valiliği ile Düzce Belediyesi işbirliğinde ilin önemli turizm alanlarından olan Korugöl Tabiat Parkı yolunda altyapı ve yol kaplama öncesi malzeme serim çalışmaları başladı.
Düzce’nin önemli turizm merkezi haline gelecek olan Korugöl Tabiat Parkında çalışmalar sürüyor. Bölgede Üçgöller turizm destinasyon projesi kapsamında yer alan ve ilin turizmine kazandırılan Korugöl Tabiat Parkı yol güzergahında, Valilik himayelerinde Düzce İl Özel İdaresi ile Düzce Belediye Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen altyapı ve yol kaplama öncesi malzeme serim çalışmalarını Valimiz Sayın Selçuk Aslan yerinde inceledi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından SSB (Silindirle Sıkıştırılmış Beton) yol serim uygulamasıyla vatandaşların tabiat parkına ulaşımını kolaylaştıracak.
Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Selçuk Aslan, “Çevreyi koruyarak ilimizin turizm potansiyelini arttırmak için tüm paydaşlarımızla gerekli yatırımları yapmaya devam edeceğiz” dedi ve çalışanlara karpuz ikram etti.