Konyaaltı yaz konserleri Hayatpark’ta başladı

Konyaaltı yaz konserleri Hayatpark’ta başladı

Konyaaltı yaz konserleri Hayatpark’ta başladı

Konyaaltı Belediyesi HayatPark’ta düzenlediği “Konyaaltı Yaz Konserleri” renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte vatandaşlar önce “Gün Batımı Dansları-Latin Esintileri” programında profesyonel dansçılarla dans etti, ardından “Vo Sahne” konseri ile doyasıya eğlendi.
Konyaaltı Belediyesi yaz aylarında vatandaşları spor ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. HayatPark’ta gerçekleştirilen Konyaaltı Yaz Konserleri’nde vatandaşlar “VO Sahne”nin konseri ile eğlencenin tadını çıkardı. Etkinliğe Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, eşi Demet Ayne Kotan ve oğlu Canali Kotan ile birlikte katıldı.

90’lar gecesi
HayatPark’ta gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak “Gün Batımı Dansları-Latin Esintileri” gerçekleştirildi. Latin Esintileri’nde vatandaşlar profesyonel dansçılarla birlikte sokakta dans etmenin keyfini yaşadı. Etkinlik daha sonra “Vo Sahne” adlı müzik grubunun konseri ile devam etti. “Vo Sahne” 90’lara damgasını vuran şarkıları vatandaşlarla birlikte seslendirdi. Konserin ardından gerçekleştirilen Party Jeep - 90’lar Parti, Hakan SMSK Dj Performans ve Light & Dance Art Show etkinliklerinde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

“Sanatın ve sporun başkenti”
Etkinlikte konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Konyaaltı’nı sanatın ve sporun başkenti yapmak için çalıştıklarını söyledi. Başkan Kotan, “Konyaaltı için yola çıktığımızda Konyaaltı’nı Antalya’da sanatın ve sporun başkenti yapacağız demiştik. Bu iddiamızı da 5 aydır gerçekleştiriyoruz. Konserlerimizle, kurslarımızla vatandaşlarımızı sanatsal etkinliklerle buluşturuyoruz. Bunları da ücretsiz olarak, sponsorlarımızın ve sanatçılarımızın desteğiyle gerçekleştiriyoruz. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum” dedi.