Konyaaltı kreşlerindeki minikler kep fırlattı

Konyaaltı kreşlerindeki minikler kep fırlattı

Konyaaltı kreşlerindeki minikler kep fırlattı

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreşlerde eğitim gören minikler, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde kep fırlattı. Miniklerin birbirinden renkli gösterileri beğeni topladı.
Konyaaltı Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Toros, Hurma, Gürsu ve Uncalı gündüz bakımevi ve kreşlerinde eğitim gören minikler mezun oldu. Minikleri için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi
Öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Şimdi minik yavrularımızı mezun ediyoruz. Bu gururu hep birlikte yaşıyoruz. Okul öncesi eğitim, onların özgüvenli olmaları, hayata mutlu bakmaları ve kişiliklerini kazanmaları noktasında çok önemli. Biz her zaman onların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çocuklar yetiştirmek bizim en büyük görevimiz Bu görevimizi de yerine getirdiğimizi düşünüyorum” dedi.
Törene, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcıları Veysel Akyar ve Sedat Karabulut ile birim müdürleri ile kreş öğrencilerinin aileleri ve yakınları katıldı.