Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları Manavgat’a geldi

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları Manavgat’a geldi

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları Manavgat’a geldi

Antalya’da Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Günleri kapsamında, Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları seyirciyle buluştu.
Türkiye’nin popüler dizilerinden Kızılcık Şerbeti’nin yıldız oyuncuları Sibel Taşçıoğlu ve Ceren Yalazoğlu Karakoç, Manavgatlılarla bir araya gelerek, sinema ve televizyon dünyasından ilginç anekdotlar ve deneyimlerini paylaştı.
Manavgat Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kosta Kortidis’in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı. Söyleşi, izleyicilere hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir deneyim sundu. Sanatçıların kariyer yolculukları, performansları ve projeleri hakkında verdikleri bilgiler, salondaki dinleyiciler tarafından dikkatle dinlendi.
Başkan Kara, etkinliğin sonunda Sibel Taşçıoğlu ve Ceren Yalazoğlu Karakoç’a, Manavgat’ta kültürel ve sanatsal faaliyetlerin desteklenmesinin önemine dikkat çekerek çiçek takdiminde bulundu.

Oyuncular,Manavgat’ı sevdi
Sibel Taşçıoğlu ve Ceren Yalazoğlu Karakoç, Manavgatlılarla buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Taşçıoğlu, "Manavgat Belediyesi’nin kültür günlerinde burada olmaktan çok mutlu olduk. Harika bir söyleşi gerçekleştirdik" şeklinde konuştu. Ceren Yalazoğlu Karakoç ise, çok güzel bir kalabalık olduğunu söyleyerek, davet edildikleri için teşekkür etti.
Başkan Kara, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, Manavgat’ın kültürel yaşamını zenginleştirmek ve sanatçılarla halkı buluşturmak amacıyla düzenledikleri etkinliklerin süreceğini ifade etti. Ayrıca, kültürel etkinliklerin, toplumsal bağları güçlendirdiğini ve şehirlerin sosyal hayatına katkı sağladığını vurguladı.