Kiracıoğlu: Beklediğimiz bir sonuçtu

Kiracıoğlu: Beklediğimiz bir sonuçtu

Kayseri OSB'ne Sahip Çık Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, OSB yönetiminin görevden alınmasına ilişkin konuştu. Kiracıoğlu, "Beklediğimiz bir sonuçtu." dedi.

OSB'ne Sahip Çık Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, OSB yöneticisi Tahir Nursaçan ve ekibinin görevden alınmasına ilişkin açıklama yaptı. Beklenen sonucun gerçekleştiğini söyleyen Kiracıoğlu gelecek hafta basın toplantısı yapacaklarını belirtti. 

Kiracıoğlu konuyla ilgili; "Beklediğimiz bir sonuçtu. 1,5 yılı aşkın bir süredir Kayseri sanayicisinin hakkının korunması için çaba gösterdik. Zaman içinde yaptığımız uyarılarımıza kulak tıkayan yönetim böyle bir sonuçla karşılaştı." dedi.

Kayseri OSB'ne Sahip Çık Platformu Başkanı Bekir Okay Kiracıoğlu, Kayseri OSB'nin yaptığı faaliyetlerden dolayı ortaya çıkan zararın ve sanayicinin sırtına binen yükün her geçen gün artığını hatırlatırken, gerek ilgili bakanlık nezdinde gerekse de hukuk yollarını kullanarak mücadele verdiklerini ve bu mücadele konusunda son noktaya gelinmediğini ifade etti.

Kiracıoğlu, platform olarak önümüzdeki hafta düzenleyecekleri basın toplantısı ile gelinen noktayı değerlendireceklerini belirtti.

 

Haber: Rabia Bahçeci