Kick boksçu Hatip Emlek, Atina ve Bakü’de mücadele edecek

9.08.2024 18:08:59

Kick boksçu Hatip Emlek, Atina ve Bakü’de mücadele edecek

Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün milli kick boks sporcusu Hatip Emlek, Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda madalya hedefliyor.
Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden milli sporcu Hatip Emlek, Makedonya’da gerçekleştirilen şampiyonayı kazanarak kente döndü. Yeni başarılara imza atmayı hedefleyen Emlek, önce 6 Eylül’de Bakü’de gerçekleştirilecek Profesyonel Boks Müsabakasında, ardından da Atina’da, 2-10 Kasım arasında düzenlenecek Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda milli takımı temsil edecek. Milli sporcu, kulüp başkanı Nuri Ay ve antrenör Nasır Kandemir ile Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız’ı ziyaret etti.

"Başarılarla döneceğinden şüphemiz yok"
Ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Sarıyıldız, "Spor kulübümüzün değerli bir sporcusu olan Hatip Emlek kardeşimiz, daha önce de Avrupa ve dünya şampiyonalarının yanı sıra birçok başarısı olan, kick boksta dünyaca tanınan milli bir sporcumuz. Her zaman destekçisi olduğumuz Hatip’in bundan sonraki süreçte de yanında olacağız. Sporcumuz, Makedonya’da düzenlenen profesyonel boks mücadelesinden şampiyonlukla döndü. Önümüzdeki günlerde hem Bakü ve hem de Atina’da mücadelesini sürdürecek. Sporcumuzu hem önceki başarılarından ötürü tebrik ediyor, hem de önümüzdeki ka karşılaşmalarında başarılar diliyoruz. Bizleri, Akdeniz’i, Mersin’i ve halkımızı temsil edeceği karşılaşmalardan başarılarla döneceğinden şüphemiz yok" dedi.