Kepez’de “Parklar Şenleniyor”

2.08.2024 14:25:46

Kepez’de “Parklar Şenleniyor”

Kepez Belediyesi, ilçedeki mahallelerde bir ay sürdürülecek ‘Parklar Şenleniyor’ etkinliğinin ilkini Kepez Kent Meydanı’nda yaptı. Meydandaki su parkı havuzunun açılışını gerçekleştiren Başkan Kocagöz, “Çocuklar biz sizi çok seviyoruz. Biz, sizlerin mutluluğu ve güvenliği için çalışıyoruz” dedi.
Kepez’de ‘Parklar Şenleniyor’ etkinlikleri başladı. Parklar Şenleniyor etkinliklerinin ilki Kepez Kent Meydanı’nda Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün de katılımıyla düzenlendi. Etkinlik kapsamında, maskot şov, palyaço gösterisi, yüz boyama, animasyon etkinlikleri, jonglör şov gibi aktiviteler gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi’nin gezici kütüphanesi, OKUBÜS’te şenlik alanında çocuklara hizmet verdi.

“Eviniz, işten gelip yattığınız bir yer olmayacak”
Parklar Şenleniyor, etkinliğinin açılışında konuşan Başkan Kocagöz, “Kepez dönüşüyor, değişiyor. Bugün ilk etkinliğimizi Kepez Kent Meydanı’nda gerçekleştirdik. Artık, Kepez otel kent olmayacak. Eviniz, işten gelip yattığınız bir yer olmayacak. Kepez’de çocuklarımız için, gençlerimiz için, engellilerimiz için, tüm hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden sizler için çalışacağız. Sizlere layık olacağız. Çocuklar biz sizi çok seviyoruz. Biz, sizlerin mutluluğu ve güvenliği için çalışıyoruz” diye konuştu.

Kepez’e su parkı
Başkan Kocagöz, çocuklara yaz tatilinde eğlenme ve serinleme imkanı bulacakları su parkını da açacaklarının bilgisini verdi. Çocukların gün boyu serinleyebilecekleri su parkının hijyeni konusunda da ebeveynlere bilgi veren Başkan Kocagöz, “İçiniz rahat olsun. Su parkının tanklarını ve diğer kullanım malzemelerini temizlettik. Günde her iki saatte bir buradan su numunesi alıp laboratuvarlarımızda test ettireceğiz. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli” dedi.
Başkan Kocagöz, daha sonra ‘Su Parkı Havuzu’nun açılışını yaptı. Sıcak ve nemli havadan bunalan çocuklar rengarenk havuzda hem serinledi, hem de arkadaşlarıyla gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Kepez Kent Meydanı’ndaki satış tezgahlarını da ziyaret eden Başkan Kocagöz, vatandaşlara bol kazanç dileklerini iletti.