Kepez Kültür Festivali’ne görkemli kapanış

8.09.2024 13:32:17

Kepez Kültür Festivali’ne görkemli kapanış

Kepez Belediyesi’nin 10 Ağustos-7 Eylül 2024 tarihleri arasında Dokuma Park’ta gerçekleşen Kepez Kültür Festivali, ünlü sanatçı Mustafa Özarslan’ın unutulmaz konseriyle sona erdi. Festivalin kapanışını yapan Özarslan, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.
Kepez Kültür Festivali, bir ay boyunca Antalyalıları renkli etkinliklerle buluşturdu. Dokuma Park’ta 10 Ağustos’ta ünlü sanatçı Kıraç’ın konseriyle kapılarını açan festival, kapanışı da Mustafa Özarslan’ın muhteşem sahne performansıyla yaptı. Festivalin kapanış gecesine Kepez Belediye Başkan Vekili Selçuk Koçnebioğulları, Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Festivalin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Kepez Belediye Başkan Vekili Selçuk Koçnebioğulları, “Kepez’de bir ay süren festivalimizin son günündeyiz, bugün final yapıyoruz. Festival etkinliklerimize bu süreçte katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederiz. 31 Mart’ta çok büyük bir başarı göstererek Kepez’e Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını taşıdığınız için hepinize Başkanımız Mesut Kocagöz’ün teşekkürlerini iletiyorum. Asıl görevimiz bundan sonra başlıyor. Ana iktidar olmak için hizmette elimizden gelen ne varsa her şeyi yapacağız. Kepez’de etkinliklerimiz devam edecek. Yokluğun ve yoksulluğun üstesinden geleceğiz” dedi.

Muhteşem konserle kapanış
Başkan Vekili Koçnebioğulları, 30 yılda ilk defa Mustafa Özarslan’ı, Kepez Belediyesi sınırlarında ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sahneye çıkan ünlü sanatçı Mustafa Özarslan ise, “30 sene oldu. Biz Dokuma Park’ın önünden hep geçtik. Bundan sonraki kalan 30 yıllarda, 60 yıllarda görüşeceğiz. Böylesi güzel bir etkinliği düzenledikleri için Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e teşekkür ederiz“ diye konuştu. Başkan Vekili Koçnebioğulları, sanatçıya konser öncesinde Kepez’in girişinde Antalyalıları karşılayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün maskını hediye etti. Konuşmaların ardından Mustafa Özarslan sahne aldı. Özarslan, sevilen eserlerini seslendirirken izleyiciler hep bir ağızdan türkülerine eşlik etti. Konser sırasında halaylar çekildi, türküler coşkuyla söylendi ve sahne performansı büyük alkış aldı. Mustafa Özarslan’ın sahneye hakimiyeti ve enerjisi, izleyicilerden tam not alarak unutulmaz bir geceye imza attı.