Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: “Kepez’de sevgi kazandı”

28.07.2024 10:31:29

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: “Kepez’de sevgi kazandı”

Korkuteli İlçesinde düzenlenen 3. Geleneksel Osmankalfalar Yayla Şenliği’nde konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Kepez’de 30 yıldır yapılamayan bir şeyi yaptık. Kepez’de sevgi kazandı” dedi.
Antalya’nın Korkuteli İlçesinde Osmankalfalar Yayla Şenliği bu yıl 3. kez yapıldı. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’de Osmankalfalar sakinlerinin şenlik heyecanına ortak oldu. Alkışlarla şenlik alanına gelen Başkan Kocagöz’ün boynuna Yörüklerin simgesi poşu bağlandı. 3. Geleneksel Osmankalfalar Yayla Şenliği’nde konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, şenliğin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı. Kepez sınırlarında bir çok Osmankalfalar sakininin ikamet ettiğini hatırlatan Başkan Kocagöz, “Biz seçimi sizin sayenizde kazandık. Hep beraber kazandık. Biz Kepez’de 30 yıldır yapılamayan bir şeyi yaptık. Kepez’de sevgi kazandı“ dedi.

Yüreklerde sevgi ve merhamet
Cezaevi sürecine değinen Başkan Kocagöz, “Hiç ummadığımız anda başımıza kötü işler geldi. Maalesef, 2 aylık bir cezaevi hayatım oldu. Cezaevinden çıkınca şunu gördüm; bu milletin mensubu olmaktan emin olun bir kez daha onur duydum. Sizler, yüreğinde sevgi ve merhamet taşıyan insanlarsınız. Bir tek Kepez değil, bir tek Antalya değil, tüm Türkiye de o hassasiyeti gördüm. Bu millet adaletsiz yaşayamaz dediniz. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. “ diye konuştu. Geleneksel Osmankalfalar Yayla Şenliği’nde Kepez Belediyesi’nin Bilim ve Teknoloji Tırı ile Sağlık Tırı, vatandaşlara hizmet verdi. Yoğun ilgi gören mobil hizmet tırları, şenliğe katılanların büyük beğenisini topladı. Her yıl şenlik beyinin seçildiği etkinlikte bu yıl yine Osmankalfalar Şenlik Beyi Hasan Can Caran oldu.