Kentsel dönüşümde halk ne isterse o olacak

13.09.2024 11:22:15

Kentsel dönüşümde halk ne isterse o olacak

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, kentsel dönüşüm kapsamında yer alan Laleli ve Mesir mahallesinin sakinleri ile bir araya gelerek, “Halkımızın istemediği hiçbir şeye asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Laleli ve Mesir mahallesinin sakinleri kentsel dönüşüm ile ilgili gerçekleştirilen toplantıda Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve ekibiyle bir araya geldi.
Yunus Emre Millet Çarşısı’nda yapılan toplantıya Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, İmardan Sorumlu Başkan Danışmanı Yusuf Ataç, çeşitli illerde birçok derneğin gönüllü hukukçusu Erbay Yucak, Laleli Mahallesi Muhtarı Yadigar Şahin, Mesir Mahallesi Muhtarı Semra Geçer ve iki mahallenin sakinleri katıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Balaban, kentsel dönüşüm konusunda her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirterek “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek ile geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili toplantı gerçekleştirerek büyükşehrin öncülüğünde bu süreci birlikte götürebileceğimizi konuşmuştuk. Bu bizim görevimiz. Biz her zaman sosyal demokrat bir anlayış ile halkı kucaklayıp halk ile beraber bu belediyeciliği yapacağız. Hiç kimseyi de ötekileştirmeden bu sorunların çözümünde halkın istediği şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın emeği kutsaldır. Şuanda oturdukları evleri bin bir zahmet ve emekle sahip oldular. Bu emeğe sahip çıkmak bizim görevimiz. Asla bir kesimin çıkarları için hareket etmedik ve etmeyeceğiz. Her zaman halkımızın yanındayız. Halkımızın istemediği hiçbir şeye asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.