Kent Orkestrası sahilde konser verdi

Kent Orkestrası sahilde konser verdi

Kent Orkestrası sahilde konser verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kent Orkestrası, sahilde verdiği konserle vatandaşlara keyifli anlaş yaşattı.
’Yaz Dostum’ konserleri kapsamında kentin her noktasını sanatla buluşturan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, sahilde sıcak yaz akşamının keyfini çıkaranlara akustik konser ile eşlik etti. Sevilen parçaları akustik versiyonda çalan Kent Orkestrası’nın profesyonel ekibi, sahilde vatandaşlara zaman zaman duygulu anlar yaşatırken zaman zaman da keyifli anlar yaşattı. Ailesi ve arkadaşları ile sahile gelenlere keyifli anlar yaşatan sanatçılar, performanslarının ardından alkışlarla uğurlandı.

"Sanat sadece sahnede değil, sanat her yerde"
Konseri izleyen vatandaşlardan Fatma Togay Akdoğan, açık havada güzel bir etkinlik yaşadıklarını belirterek, "Bu tür etkinliklere kolayca ulaşabilmenin en uygun yolu belediyeler" dedi.
Ömür Sevgi Çil de "Sanat sadece sahnede değil, sanat her yerde, hayatın kendisi bir sanat" ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediyesinin hiçbir etkinliğini kaçırmadığını dile getiren Aylin Özdemir ise çocuklarıyla beraber geldiğini söyleyerek, bu tür organizasyonların devamını beklediklerini kaydetti. Pandemi döneminde itibaren bu tarz organizasyonlardan çok keyif aldıklarını vurgulayan Mehmet Apaydın da "Çok keyifliydi, daha fazla konser olmasını istiyoruz" diye konuştu.