Kemer’de eğitim başladı

Kemer’de eğitim başladı

Kemer’de eğitim başladı

Antalya’da Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda yeni dönem başladı. Kurs Merkezi’nde üniversite sınavına ücretsiz olarak hazırlanan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, öğrencilere başarı dileklerini iletti.
Kemer Belediyesi’nin 4 yıl önce eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı başladı. Üniversite sınavına ücretsiz olarak hazırlanan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Topaloğlu, yaptığı konuşmada Kemer Belediyesi Dershanesi olarak çıtayı her yıl daha da yukarılara taşıdıklarına dikkat çekerek, şu ana kadar yapılan tespitlerde iki tıp fakültesi, dört diş hekimliği, bir eczacılık, beş de hukuk fakültesine yerleşmeye hak kazanan öğrenci olduğunu söyledi.

“Çıtayı yükseltmek lazım”
Başkan Topaloğlu şöyle devam etti:
“Artık bir maraton başlıyor. Burada önemli olan azimli olmak, programlı olmak ve sistemli çalışmak. Zaten sizlere, aileleriniz, öğretmenleriniz, kurs yönetimimiz de gerekli desteği veriyor. Biz de Kemer Belediyesi olarak elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Her yıl çıtayı yükselterek devam ediyoruz. Kemer Belediyesi Destek Eğitim Kursumuz geçen yıl Koç Üniversitesi’ne tam burslu olarak bir kardeşimizi göndermişti. Bu yıl yine bir kardeşiniz Koç Üniversitesi’ne tam burslu olarak gidiyor. Dershanemiz öğrencileri arasında, şu ana kadar aldığımız verilere göre; iki tıp fakültesi, dört diş hekimliği, bir eczacılık, beş de hukuk fakültesine yerleşmeye hak kazanan öğrenci var. Bunlar güzel sonuçlar ama yetmez. Çıtayı da daha da yukarılara taşımak lazım” dedi.