KEÇMEK kayıtları başladı

18.09.2024 14:27:19

KEÇMEK kayıtları başladı

Keçiören Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları 2024-2025 dönemi kayıt işlemleri başladı.
Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları 2024-2025 dönemi için başvuru ve kayıtlar, 16-27 Eylül tarihleri arasında KEÇMEK merkezlerine gerçekleştirilecek. İlçedeki 12 farklı merkezde yer alan KEÇMEK’lerde usta öğreticiler tarafından onlarca farklı branşta eğitim verilecek. Kurs merkezlerinde bilişim teknolojilerinden kişisel gelişime, güzellik ve saç bakım hizmetlerinden ahşap boyamaya kadar pek çok alanda hem sanatsal hem akademik eğitimler yer alacak.
Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve sosyalleştiği, bir yandan da meslek sahibi olmalarına katkı sağlayan KEÇMEK’ler, kursiyerlere çeşitli istihdam alanlarında iş bulma imkanı da sunuyor. Kurs merkezlerinde vatandaşlar ilgi duydukları sanatlara da yönelerek, kendilerini bu alanda geliştirebiliyor.

Eğitimler ekim ayında başlıyor
Antares, Atapark, Bademlik, Bağlum, Çaldıran, Hüseyin Nihal Atsız, Yunus Emre, Yeşiltepe, Yayla, Subayevleri, Uyanış ve Mevlana olmak üzere 12 kurs merkezinde 60 farklı branşta verilecek eğitimlere ekim ayı itibarıyla başlanacak.