Keçiören’de yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları başladı

13.08.2024 12:39:06

Keçiören’de yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları başladı

Keçiören’de YKS ve LGS öğrencilerine yeni eğitim öğretim yılı çerçevesinde verilen eğitim faaliyetlerinin hazırlıkları başladı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) öğrencilerine eğitim veren Keçiören Belediyesi Tepebaşı Kurs Merkezi’nde, 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi faaliyetleri başladı. Bu kapsamda LGS ve YKS öğrencilerine yönelik yapılan seviye tespit sınavı, öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan seviye tespit sınavı sonuçlarına göre Tepebaşı Kurs Merkezi’nden eğitim almaya hak kazanan öğrenciler belirlenecek.

Sınav müfredatına yönelik eğitim
Yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte eğitimlere başlaması planlanan kurslarda, sınav müfredatına yönelik tüm dersler verilecek. Öğrenciler, alanında uzman öğretmenler eşliğinde çalışmalarını yürütecek olup okulda geri kaldıkları konuları pekiştirme fırsatı bulacak. Öğrencilere yıl boyunca düzenli olarak yapılacak deneme sınavlarıyla öğrencilerin gelişim süreçleri değerlendirilecek. Keçiören Belediyesi bünyesindeki kurs merkezlerinde eğitim almak isteyen öğrenciler, Keçiören Belediyesi web sitesi üzerinden ön kayıt yaparak seviye tespit sınavlarına başvuruda bulunabilir. Veliler ve öğrenciler, kurslara yönelik detaylı bilgi için 0312 380 43 35 numaralı telefondan iletişim sağlayabilirler.