Karaman'da Trafik Kazası: Hafif Ticari Aracın Radyatörü 30 Metre Fırladı
Karaman'da bir hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu kopan radyatör 30 metre uzağa fırladı. Kazada bir kişi yaralandı.
Şiddetli Çarpışma ve İlginç Görüntü
Karaman'ın Hamidiye Mahallesi'nde, İbrahim Öktem Bulvarı üzerindeki bir kavşakta meydana gelen trafik kazasında, M.P. idaresindeki 70 ACN 509 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç ile E.C. yönetimindeki 42 ESV 68 plakalı Opel marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar kontrolünü kaybetti.
Araçların Savrulması ve Radyatörün Kopuşu
Çarpışma sonucu savrulan hafif ticari araç kaldırıma, otomobil ise refüje çıkarak durabildi. Kazanın en dikkat çeken anı ise, hafif ticari aracın radyatörünün yerinden koparak yaklaşık 30 metre ileriye fırlaması oldu. Bu olay, kazanın şiddetini gözler önüne serdi.
Yaralanma ve Müdahale
Kazada sürücüler yara almazken, hafif ticari araçta bulunan bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay Yeri İncelemesi ve Araçların Kaldırılması
Polisin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından, araçlar çekiciyle bulundukları yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

