KAYSERİSPOR’UN TOPLANMASI ERTELENDİ

KAYSERİSPOR’UN TOPLANMASI ERTELENDİ

Süper Lig ekiplerinden HES Kablo Kayserispor’un, daha önce açıkladığı salı günü kulüp tesislerinde toplanacağı haberi ertelemeye takıldı. Kulüpten yapılan son açıklamada oyuncuların ileri bir tarihte toplanacağı ifade edildi.

HES Kablo Kayserispor’da, korona virüs nedeniyle ara verilen ve salı günü son bulması beklenen tatil uzadı. Yapılan son açıklamaya göre toplanma tarihi ileri bir tarihe ertelendi.

Süper Lig’de 26.hafta sonunda 22 puanla 18.sırada yer alan HES Kablo Kayserispor, kalan 8 haftada birbirinden önemli karşılaşmalara çıkacak. 8 maçın 4’ünü sahasında 4’ünü ise deplasmanda oynayacak olan HES Kablo Kayserispor, bu karşılaşmalardan 15-16 puan almak istiyor.

Ligde kalma adına büyük bir mücadele veren sarı-kırmızılılar kalan maçlarından az puan kaybı ile kapatarak büyük bir başarıya imza atmak istiyor. Sarı-kırmızılı kulüp yöneticilerinden Ali Kaynar, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ligler yeniden başlayana kadar an iyi şekilde hazırlanacağız. Kalan maçlarımızdan gerekli puanları alarak kümede kalacağımıza inanıyorum.”