KAYSERİSPOR’UN TEK HEDEFİ VAR

KAYSERİSPOR’UN TEK HEDEFİ VAR

Süper Lig’de bu hafta var olma maçına çıkacak olan Kayserispor’da futbolcular hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar.

 Hafta sonunda yapılan kongre ile Süper Lig tarihinde ilk kadın başkanı seçen Kayserispor’da Rize maçı için geri sayım başladı. Ligde var olma savaşı verecek olan sarı-kırmızılılar bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasının hesaplarını yaparken futbolcular da maç öncesinde kulüpte yaşananlardan daha çok alınacak sonuca odaklanmış durumdalar.

Haftanın kapanış maçı olacak Çaykur Rizespor maçı öncesinde taraftarlarda tesislere gelerek son idman öncesinde futbolculara moral ziyaretinde bulundular. Kongre sırasında yaşananların futbolcuların saha içindeki oyunlarına yansımamasını isteyen taraftarlar saha içinde onların mücadelesine tribünden 90 dakika boyunca destek olacaklarını söylediler.

İstikbal Mobilya Kayserispor bugün saat 20.00’de Kadir Has Stadı’nda konuk edeceği rakibinden galibiyet hedeflerken yöneticiler de alınacak bir galibiyetle ligde önemli bir 3 puanı hanelerine yazdıracaklarını ve haftaya deplasmanda karşılaşacakları Gaziantep maçına bu galibiyetin morali ile gitmek istediklerini söylediler.