KAYSERİSPOR’UN MAĞLUBİYETE TAHAMMÜLÜ YOK

KAYSERİSPOR’UN MAĞLUBİYETE TAHAMMÜLÜ YOK

Süper Lig’in 25.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor’un kaybetmeye tahammülü yok. Sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa karşılaşmasını kazanmak için çalışıyor.

Süper Lig’de 25.hafta karşılaşmaları, 6-7-8-9 Mart’ta oynanacak. HES Kablo Kayserispor, 25.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Geride kalan haftada Göztepe’yi konuk eden ve sahadan 1-0 galip ayrılan HES Kablo Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, perşembe günü yaptığı antrenman ile kapılarını basına ve taraftara kapattı. Perşembe günü Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, ısınma hareketleri ile başladı. Ardından istasyon, top kapma, pas çalışmaları ve dar alanda çift kale maç ile antrenman sona erdi. Kaleciler kaleci antrenörü Boban Bojkovic yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını cuma günü yapacağı antrenman ile sürdürecek. 25.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 19 paunla son sırada yer alıyor. Kasımpaşa ise 20 puanla 16.sırada yer alıyor.

Kasımpaşa-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 8 Mart Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Hüseyin Göçek, Mehmet Salim Mazlum ve Deniz Caner Özaral hakem üçlüsü görev yapacak.