Kayserispor’un 3.hafta müsabakası ertelendi

16.08.2024 18:57:00

Ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden kulüplerin ligdeki müsabakaları ertelendi.

Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir’in ligin 3.haftasında oynayacakları mücadeleler ileri haftalara ertelendi. 

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden takımların mücadeleleri nedeniyle ligin 3.haftasında oynanacak olan karşılaşmalar ileri haftalara ertelendi. TFF tarafından yapılan erteleme açıklamasında, “Play-off müsabakaları, Avrupa kupalarında lig aşamasına kalmadan önceki son aşama olması sebebiyle özellikle ülke puanı açısından oldukça önemlidir. Bu sebeple, play-off aşamasında maç yapacak olan kulüplerimiz ile yapılan istişareler sonucunda, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları federasyonumuz tarafından ertelenmiştir. UEFA Avrupa Ligi Play-Off müsabakası oynayacak olan Beşiktaş kulübümüz ise fikstür gereği 3. haftayı bay geçmektedir” denildi.

Konuya dair açıklamanın devamında ise ertelenen müsabakaların oynanacağı tarihler açıklandı. Buna göre Trabzonspor - Bellona Kayserispor müsabakası 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinden birisinde oynanacağı ilan edildi.