KAYSERİSPOR'U SICAK ÇARPTI

KAYSERİSPOR

Süper Lig’in 2.haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşan HES Kablo Kayserispor oyuncuların lisansını da çıkartmasına karşın sahada istediği sonucu alamadı ve maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.

Süper Lig’de 2.hafta da deplasmanda Alanyaspor’la karşılaşan HES Kablo Kayserispor sahadan istediği sonucu alamayarak 2-0 mağlup ayrıldı ve 3 puanı Alanya’da bırakmış oldu.

Maçın daha ilk dakikalarından itibaren karşılıklı bir oyun kurgusunu benimseyen her iki ekipte kontrollü ataklarla kaleleri yokladılar. Karşılaşmanın 10. dakikasında ceza yayının sağ tarafından Efecan'ın şutunda top farklı şekilde dışarıya gitti. Bu pozisyondan hemen bir dakika sonra 11. dakikada gelişen Kayserispor atağında topla buluşan Hasan Hüseyin'in ceza sahasının sağ çaprazından çektiği şut direğin üstünden az farkla dışarı çıktı. Maçta 30.dakika da sağ kanattan Hasan Hüseyin’in kullandığı serbest vuruşta arka direkte bulunan Lopez kafayla topu ağlara gönderdi. Ancak maçın hakemi Erkan Özdamar VAR incelemesi sonrası golün ofsayttan geldiğini belirterek iptal kararını verdi. Maçta ilk yarının son anlarında sahada istediği pozisyonları bulamayan HES Kablo Kayserispor da futbolcular ilk yarının son anlarında oyunu kendi sahalarında kabul ederek savunma yaptılar. 45+5. dakikada ani gelişen Alanyaspor atağında Juanfran ceza yayı üzerinden vuruşunu kaleci Lung çeldi, seken topu Bareiro ağlarla buluşturdu ve ilk yarının skorunu da 1-0 olarak ilan etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip Alanyaspor hızlı başladı. 48.dakikada sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Anastasios Bakasetas ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı. 52.dakika da Alanyaspor takımı gole yaklaştı. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Giorgos Tzavellas tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmadı. Karşılaşmanın 77.dakikasında ceza sahası içinde Attamah’ın hatasında topla buluşan Efecan Karaca, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı, kaleci Silviu Lung’dan dönen topu iyi takip eden Adam Bareiro sağ çaprazdan bulduğu gol ile farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve HES Kablo Kayserispor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak 3 puanı Alanya’da bıraktı.

Süper Lig’de 3.hafta da HES Kablo Kayserispor 26 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 13.30’da sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek.

 

FOTO:iHA