Kayserisporlu hukukçulardan taraftarlara destek

15.04.2025 13:57:00

Kayserisporlu Hukukçular Derneği, Süper Lig'in ilk devresinde oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçında ifadeye çağrılan taraftarlara hukuki destek verdiklerini açıkladı.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, Eylül 2024 tarihinde oynanan ve 3-0'lık ağır mağlubiyet ile sonuçlanan Kayserispor-Beşiktaş maçında, çıkan olaylar ve olumsuz tezahürat nedeniyle bazı taraftarların ifadeye çağrıldığı duyuruldu. Dernek üyesi hukukçular, ifadeye çağrılan taraftarlara hukuki destek sağlamak üzere Kayseri Adliyesi'ne giderek açıklamada bulundu.

Kayserisporlu Hukukçular Derneği tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Kayserisporlu Hukukçular Derneği olarak, 2024 Eylül ayında sahamızda oynadığımız beşiktaş müsabakasında yaşanan olaylarla ilgili olarak Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca ifadeye çağrılan taraftarlarımıza dernek temsilcilerimiz tarafından hukuki destek sağlanmıştır. İlerleyen süreçlerde de taraftarlarımıza hukuki destekte bulunacağımızı Büyük Kayserispor Camiasına saygılarımızla duyururuz."

Kayserisporlu Hukukçular Derneği, Şubat 2025'te kurularak Kayserispor camiasının hak ve hukuklarını müdafaa etmek üzere faaliyetlerde bulunuyor.

HABER MERKEZİ