KAYSERİSPOR’DA YOLCULUK CUMARTESİ GÜNÜ

31.01.2020 17:55:00

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 20.haftada oynayacağı Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını cumartesi günü tamamlayacak ve aynı gün İstanbul’a gidecek.

Süper Lig’de 20.hafta Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği karşılaşması ile başladı. 20.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Galatasaray’a konuk olacak.

Ligin dibine demir atan ve çıkış için çareler arayan Kayserispor, ligin 20.haftasında oynayacağı Galatasaray karşılaşmasına odaklandı. Temsilcimiz karşılaşmadan galip ayrılarak çıkışa geçmek istiyor. Üç önemli oyuncusunda noksan Galatasaray deplasmanına çıkacağı olan sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını cumartesi günü tamamlayacak ve aynı gün İstanbul’a gidecek. 20.hafta öncesinde Kayserispor, 11 puanla son sırada yer alıyor. Galatasaray ise 33 puanla 6.sırada yer alıyor.

Galatasaray-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 2 Şubat Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Zorbay Küçük, Mustafa Emre Eyisoy ve Tarık Ongun hakem üçlüsü görev yapacak.