KAYSERİSPOR’DA TÜM PLANLAR GALİBİYET ÜZERİNE

KAYSERİSPOR’DA TÜM PLANLAR GALİBİYET ÜZERİNE

Süper Lig’in 26.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, sahasında Malatyaspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, bütün hesaplarını kazanma üzerine yapıyor.

Süper Lig’de 26.hafta heyecanı, 13-14-15-16 Mart’ta oynanacak olan karşılaşmalarla yaşanacak. 26.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Malatyaspor’u konuk edecek.

Geride kalan haftada Kasımpaşa’ya 5-1 mağlup olan ve büyük yara alan HES Kablo Kayserispor, bu karşılaşmasının telafisini sahasında oynayacağı Malatyaspor karşılaşması ile yapmayı planlıyor. Kasımpaşa karşılaşmasının ardından ara vermeden Malatya maçının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, Malatya karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenman ile sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekibin Teknik Direktör Robert Prosinecki, antrenman boyunca yakından ilgilendi ve uyarılarda bulundu. 26.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 19 puanla son sırada yer alıyor. Malatyaspor ise 25 puanla 13.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Malatyaspor karşılaşması, 15 Mart Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Ali Şansalan,

Mehmet Cem Satman ve İlker Takpak hakem üçlüsü görev yapacak.