KAYSERİSPOR’DA TARAFTARIN KAFASI KARIŞIK

KAYSERİSPOR’DA TARAFTARIN KAFASI KARIŞIK

Süper Lig’de bu sezon yine sorunlu bir şekilde başlangıç yapmaya hazırlanan Kayserispor’da taraftarın kafası karışlık

Transfer konusunda tahtanın açılmasını bekleyen sarı-kırmızlılar bu durum tersinde ise takımın ligde büyük zorluklar içinde olacaklarını ifade ettiler.

Kayserispor’da gelecek hafta yapılacak olan çalışmalar ve ardından yurt dışından gelecek olan müjdeli haberlerin beklentisi taraftarı germeye başladı. Süper Lig’de her ne kadar sorun yaşamadan başkana bir durum içinde olmadığımızın belirtildiği sarı-kırmızlılar da taraftar yönetimlerin artık hata yapmadan yollarına devam etmelerini istiyor.

Bu konuda ilk olarak Başkan Ali Çamlı’ya seslenen taraftarların, transfer konusunda ne yaparsa yapsın en azından erteleme kararını aldırıp takıma birkaç takviye yapmasının şart olduğunu sesli bir şekilde ifade etmeye başladılar. Ligde her ne kadar takımların son durumları hakkında iç açıcı gelişmeleri olmasa da onların kadrolarındaki güçlülüklerin bu cezaların üstünden gelebilecek durumda olduklarını belirttiler. 

Sonuç olarak Kayserispor’da yöneticisinden taraftarına her kesim şimdi gözünü İsviçre Mahkemesi’nden gelecek olan karara çevirmiş durumda. Bu konuda adımların atılmasını bekleyen taraftarlar yönetimin umut verici haberleri karşısında bekleyişlerini sürdürseler de yine de olumsuz bir cevabın gelmesine karşında kadrodaki sorunları çözümleyerek gençlerle takviye yapılacağının masajını veriyorlar.

Spor merkezi