Kayserispor'da meraklı bekleyiş devam ediyor

Kayserispor

Süper Lig’de yeni sezon öncesinde kadrosunu korumayı düşünen Kayserispor’da yöneticiler kadroda bulunan ve sözleşmesi sona eren isimlerden Carole, Mehdi ve Mane ile ortak bir zemin oluşturup bu futbolcuları da kadrosunda tutmak

istiyor.

Kayserispor’da yeni dönem için kollarını sıvayan Başkan Ali Çamlı yasağın getirdiği sıkıntıyı aşmak adına mevcut kadroda sözleşmesi sona eren isimlerle yeniden anlaşma zemini aramaya devam ediyor. Daha öncesinde yerli ve yabancı bir çok oyuncu ile ligin son döneminde anlaşma sağlayan Başkan Çamlı‘nın yeni sezon öncesinde kalan 3 isimler de görüşmelerinin sürdüğü iddia edildi.

Mehdi, Carole ve Mane ile görüşmelerini sürdüren Başkan Çamlı’nın en kısa süre içinde bu futbolcularla da ortak bir noktada anlaşması bekleniyor. Kadroda yaşanabilecek herhangi bir daralmaya müsaade etmemek için bu yolu tercih eden Başkan Çamlı’nın tahta meselesinde disiplin cezası olarak verilen kararın kaldırılması içinde mahkemenin kendilerini haklı bulacağını ifade ettiği belirtildi.

Kayserispor'da yasağın kalkması ile takviye konusunda da adım atılacağı ve en az 3 oyuncu takviyesi düşünüldüğü söylendi.  

HABER MERKEZİ