KAYSERİSPOR’DA KALDI İKİ OYUNCU

KAYSERİSPOR’DA KALDI İKİ OYUNCU

Süper Lig’de yeni dönem için çalışmalarına 4 Temmuz tarihinde başlayacak olan Kayserispor’da futbolcular geri sayıma başlasa da yönetim kadroda yer almasını istediği Mehdi ve Carole ile hala anlaşma sağlayamadı.

Bellona Kayserispor yeni sezon öncesinde kadrosunda yer alan geçen sezon ki tüm oyuncularla yeniden anlaşarak yola çıkmak istiyor. Bu bağlamda yapılan görüşmeler neticesinde son olarak Mane ile anlaşarak, kadro derinliğini korumak isteyen sarı-kırmızılılar da yöneticiler kalan iki oyuncu ile de anlaşmak istiyor.

Mane ile 2+1 yıl opsiyonlu olmak üzere yeniden anlaşma sağlayan yöneticiler geriye Mehdi ve Carole ile de anlaşarak geçen sezonun kadrosunda fazla bir oynama yapmak istemiyorlar. Bu bağlamda her iki futbolcunun da menajeri ile görüşen sarı-kırmızılılar anlaşma konusunda hala ortak bir zemin bulamadılar.

Futbolcuların istediği rakamlar konusunda fazla bir fark olmadığı ancak Kayserispor yönetiminin de kadroda bir sorun olmaması için belirlediği fiyat politikası üzerinden hareket etmesi nedeniyle bazı noktalarda tıkanma yaşandığı iddia edildi. 

4 Temmuz öncesinde kadar iki futbolcu ile anlaşma yapmak isteyen yönetim teknik heyetin bu kadro ile yaz dönemini geçirebileceğini de ifade ettiler. Tahta konusunda hala bir açıklama yapılmaması ise gelecek takviyelerin önündeki tek engel gibi görünüyor.