KAYSERİSPOR’DA, İSTANBUL YOLCULUĞU CUMARTESİ GÜNÜ

KAYSERİSPOR’DA, İSTANBUL YOLCULUĞU CUMARTESİ GÜNÜ

Süper Lig’in 25.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Kasımpaşa’ya konuk olacak. İlimizdeki hazırlıklarını cumartesi günü tamamlayacak olan sarı-kırmızılı ekip, aynı gün İstanbul’a gidecek.

Süper Lig’de 25.hafta heyecanı, Beşiktaş-MKE Ankaragücü karşılaşması ile başladı. 25.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Haftalardır alt sıralardan kurtulma çabası veren HES Kablo Kayserispor, geçen hafta sahasında Göztepe’yi mağlup ederek rakiplerine 1 adım daha yaklaşmıştı. Temsilcimiz, ligin tamamlanmasına 10 hafta kala son sırada yer alırken, 25.hafta mücadelesinde kendisinden bir basamak yukarıda olan Kasımpaşa’ya konuk olacak. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan temsilcimiz, mücadelenin hazırlıklarını cumartesi günü tamamlayacak ve aynı gün İstanbul’a gidecek. Teknik Direktör Robert Prosinecki’nin Kasımpaşa karşılaşmasında, Göztepe’de galip gelen kadroyu bozmayacağı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Kasımpaşa-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 8 Mart Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Hüseyin Göçek, Mehmet Salim Mazlum ve Deniz Caner Özaral hakem üçlüsü görev yapacak.

 Kesit