KAYSERİSPOR’DA GÖZLER FENERBAHÇE MAÇINDA

KAYSERİSPOR’DA GÖZLER FENERBAHÇE MAÇINDA

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Hes Kablo Kayserispor-Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yeni Teknik Direktör Prosinecki de takımını Fenerbahçe karşılaşmasında deneyecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turu ilk karşılaşmaları, 14-15-16 Ocak’ta oynanacak. Son 16 turu ilk maçında Hes Kablo Kayserispor-Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Süper Lig’in ilk yarısını son sırada tamamlayan ve birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Kayserispor, ikinci yarıyı kupa maçıyla açacak. Teknik Direktör Prosinecki ile ikinci yarıya başlayacak olan sarı-kırmızılı ekip, kupada ilerlemek yerine ligde kalmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe karşılaşmasında, mücadeleyi kazanmaktan çok transfer ettiği yeni oyuncuları görmek istiyor. Resmi olarak 3 oyuncuya imza attıran temsilcimizin yeni transferleri, sezonun ikinci yarısı başlamadan Kayseri’de olacak.

Hes Kablo Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması, bugün Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 20:30’da başlayacak olan karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.