Kayserispor’da futbolcular geri sayımda

Kayserispor’da futbolcular geri sayımda

Kayserispor’da futbolcular geri sayıma başladılar. 4 Temmuz da başlayacak olan sezon çalışmaları öncesinde futbolcular tatillerini tamamlayarak kulüp tesislerinde bulunmak için gün saydıklarını ifade ettiler.

Süper Lig’de yeni sezon için çalışmalarına 4 Temmuz tarihinde çalışmalarına başlayacak olan sarı-kırmızılı futbolcular geri sayımlarını sürdürüyorlar. Futbolcuların tatillerinin son günleri yaşadıkları şu günlerde özellikle kulüp tesislerinde bulunarak çalışma yapacaklarını ve bunun içinde gün saydıklarını ifade etmeleri, yöneticileri de mutlu etti. 

Sarı-kırmızılı yöneticiler iki etap şeklinde gerçekleşecek olan kampta futbolcuların öncelikle kondisyon konusunda sıkı bir programa gireceklerini belirttiler. Teknik heyetin bu konuda acımasının da bulunmadığını ifade eden yönetim, ‘Burak hoca ve ekibi en iyi şekilde takımı lige hazırlayacaktır. Bu konuda şüphemiz yok’ diyerek, çalışmaların zorlu geçeceğinin sinyalini vermiş oldular. 

Kayserispor da bir diğer taraftarın beklenen konu ise yeni sezonda maçlarını oynayacağı RHG Enertürk Enerji Stadı’ndaki yenilemeler oldu. Stat konusunda da ay başını bekleyen yönetim taraftara kombine bilet konusunda çağrıda bulunmayı da ihmal etmediler.