Kayserispor’da bekleyiş devam ediyor

Kayserispor’da bekleyiş devam ediyor

Süper Lig temsilcimiz Bellona Kayserispor’da yeni sezon öncesinde taraftarın bekleyişi devam ediyor.

Yasakların kalkması ve takviyelerin yapılması konusunda yönetimden gelecek habere odaklanmış olan taraftarlar bu konuda mesaj vermeyi de ihmal etmiyorlar.

Süper Lig’de yeni sezonda Bellona sponsorluğunda yoluna devam edecek olan Kayserispor da taraftarlar sezon başında gelen yasaklar konusunda gelecek olan mutlu haberleri beklemeye devam ediyorlar. Bu bağlamda her ne kadar Başkan Ali çamlı ve arkadaşları ‘yasakları kaldırmak için başvurumuzu yaptık, cevabını bekliyoruz’ dese de taraftarın artık bu yasaklara pek tahammülünün kalmadığı belirtiliyor. 

Başkan Ali Çamlı ve arkadaşlarının bu günlerde milli takımın maçlarını izlemek üzere Almanya’ya gitmesi ve burada en azından dava hakkında bilgi sahibi olabilecekleri ihtimali üzerinde durun taraftarların tek isteği yasakların kalkması ve takıma ciddi takviyelerin yapılması oldu. Bu konuda ‘İnşallah yasak kalkar, gerekli yerlere transferler yapılır. Geçmiş dönemlerde yaşadığımız sıkıntılı günleri yaşamayız. Acılar, yasaklar, puan cezaları biz taraftarları çok yordu, taraftar stadyuma gitmek istemiyor mutsuzluk, güvensizlik çaresizlik ne ararsanız oluyor. Bu yüzden de yöneticilerimizden gereken özeni bekliyoruz” dediler.