KAYSERİSPOR’DA BAYRAM BEKTAŞ DÖNEMİ

KAYSERİSPOR’DA BAYRAM BEKTAŞ DÖNEMİ

HES Kablo Kayserispor’da yeni dönem başlıyor. Sarı-kırmızılı ekip yeni sezon için tecrübeli teknik adam Bayram Bektaş ile anlaştı. 3 yıllık resmi sözleşmenin imzası ise pazartesi günü gerçekleştirilecek.

HES Kablo Kayserispor’un yeni teknik direktörü Bayram Bektaş oldu. Sarı-kırmızılı ekip yeni sezon için tecrübeli teknik direktör Bayram Bektaş ile anlaştı. Bayram Bektaş ile 3 yıllık resmi imza pazartesi günü atılacak.

Transferdeki yasağı kaldırmak için çabalayan Başkan Berna Gözbaşı ile her şartı görüşen Bektaş’ın yeni sezon ve kalan 2 yıl için büyük projeler ortaya koyacağı ifade edildi.  

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre olması nedeniyle hızlı hareket etmek isteyen HES Kablo Kayserispor, ilk olarak teknik direktörlük koltuğu için Bayram Bektaş ile anlaşma sağladı. Bektaş ile sözleşme imzalanmasının ardından da vereceği rapora göre oyuncu transferlerine geçecek.

10 Şubat 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Bayram Bektaş, antrenörlük kariyerine 2010 yılında Bucaspor’da yardımcı antrenör olarak başladı. Bayram Bektaş sırasıyla Eskişehirspor, Elazığ ve Gaziantep’te yardımcı antrenör olarak çalıştı. Elazığspor, Gaziantep B.B., Ümraniyespor, Göztepe, Ankaragücü takımlarında teknik direktör olarak görev yaptı. Son olarak A Milli Takım'da yardımcı antrenörlük görevini üstlendi.