Kayserispor’da Başkan Çamlı bekleniyor

Kayserispor’da Başkan Çamlı bekleniyor

Süper Lig’de yeni sezon öncesinde yapılacak olan çalışmalar devam ediyor. Bu bağlamda takımda mevcut isimlerin kalması için yapılan girişimlerde iki oyuncu Başkan Ali Çamlı’nın Almanya dönüşünü bekliyor.

Başkan Çamlı’nın önümüzdeki hafta sonuna doğru Kayseri’ye gelerek bu konuda son nokta koyması beklenmiyor.

Süper Lig’de yeni sezon öncesinde çalışmalarına devam eden Bellona Kayserispor’da futbolcular yaz dönemi tatillerinin son günlerini yaşarken, yöneticiler de takımın mevcut kadrosunu korumak adına sözleşmesi biten isimlerle tek tek anlaşmaya devam ediyorlar. İki yabancı oyuncu dışlında diğer isimlerle anlanma yapan Başkan Ali Çamlı’nın Mehdi ve Carole konusunda son kararını Almanya dönüşünde vermesi bekleniyor. 

Avrupa Şampiyonası’nın oynanması ve bu karşılaşmalarda A Milli Takımın maçlarını izlemek üzere bir grup yönetici ile Almanya’ya giden Başkan Çamlı’nın ilimize dönüşünde bu futbolcularla ilgili son kararını vermesi bekleniyor. 

İki futbolcunun dışında takviye için yeniden İsviçre’den gelecek olan habere odaklanacak olan sarı-kırmızılıların bu konuda da olumlu görüş bekledikleri ve en azından disiplin cezası gerektirecek bir durum içinde olmadıklarını mahkemeye sundukları iddia edildi.