KAYSERİSPOR'A DESTEK YERİNE KÖSTEK OLUNUYOR

KAYSERİSPOR

Kayserispor’da kulübe gelir getirilmesi için düzenlenen ‘Vefa Paketi’ne, kulübe gönül verenler destek verirken diğer yandan bu zorlu süreçte, bunu fırsata çevirmek isteyenlerin ve gelirden dolayı icra gönderenler dikkat çekiyor.

Süper Lig’de mali yönden zor günler geçiren ve bu durumu düzeltebilme adına yönetim olarak ‘Vefa Destek Paketi’ kampanyası düzenleyerek, sarı kırmızılı kulübe gelir sağlayıp en azından günlük masrafların ödenebilmesi için çaba sarfeden yönetimin karşısına yeni sıkıntılar çıkartılmaya başlandı.

Kayserispor yöneticilerini, yurt içinden ve yurt dışından arayan birçok Kayserili ve futbolsever, ‘Vefa Destek Paketi almak istiyor. Kayserispor'un halen Kayseri'nin en önemli değeri olduğunun farkında olmayanlar ise bu çalışmayı fırsata çevirmenin hesabında. Kayseri'nin en büyük değeri olan Kayserispor futbol takımına, şu zorlu süreçte destek olmak yerine az miktardaki geliri fırsatçılığa çevirmeye çalışanlar var.

Kayserispor tesislerinde gerçekleştirilen son toplantıdan bu yana kulübün önemli ödemeleri için halen somut bir adım atılmaması da sarı kırmızılı kulübün zararına cereyan ediyor.