KAYSERİSPOR TARAFTARI, FUTBOLCULARLA SOSYAL MEDYADA BULUŞUYOR

KAYSERİSPOR TARAFTARI, FUTBOLCULARLA SOSYAL MEDYADA BULUŞUYOR

Covid-19 virüsüne yönelik tedbirler kapsamında liglerin ertelenmesiyle futbola ve takımlarına hasret kalan Kayserispor taraftarları, özlemini oyuncuların sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarda gideriyor.

Kayserispor’da oyuncular, kulübün resmi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlar yaparak taraftarla aralarındaki iletişimi koparmıyorlar. Kulübün reklam ve pazarlamadan sorumlu yöneticisi Hasan Köse'nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen canlı yayınlara ise binlerce taraftar katılıyor.

Kayserispor Kulüp As Başkanı Mustafa Tokgöz, yaptığı açıklamada, şöyle dedi: “Ligler yeniden başladığında oyuncularımızın hazır hale gelmesi çok zor olmayacak. Çünkü çalışmaları düzenli bir şekilde sürüyor. Taraftarlarımızın duyduğu özlemi bizler de yaşıyoruz ancak şu an kimsenin aklında stada gidip maç izlemek yok. Önce bu virüs belasını ülkemizden defetmeyi düşünüyoruz. Zaten bütün testlerin negatif çıkacağı güne kadar ligler başlayamaz. Biz de bugünlerde sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız canlı yayınlarla oyuncular ile taraftarlarımızı buluşturuyoruz. Burada taraftarlarımız hem özlemini gideriyor hem de merak ettikleri soruları soruyor.”