KAYSERİSPOR SİFTAH YAPTI

KAYSERİSPOR SİFTAH YAPTI

İlimizin Süper Lig temsilcisi Kayserispor, 4 Temmuz akşamı yaptığı çalışma ile 2024-2025 sezonu öncesi çalışmalarına başladı.

Temsilcimiz tesislerinde iki etaplı kamp yaparak sezon öncesi çalışmalarını tamamlamıştı. 

Geçtiğimiz ay içinde yapılan duyurularda sezon için hazırlık takvimini deklare eden ancak önüne transfer yasağı çıkmasıyla büyük şok yaşayan ilimiz temsilcisi Bellona Kayserispor, yeni sezon için ilk çalışmasını yaptı. Buna göre sarı-kırmızılı ekip, 4-17 Temmuz ile 20 Temmuz-3 Ağustos arasında iki farklı kamp programı gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılı temsilcimiz, program takvimi dâhilinde 3 farklı Süper Lig ekibi Konyaspor, Ankaragücü, Samsunspor ve bir de yabancı takım ile hazırlık maçına çıkarak, sezon öncesi eksik noktaları gözlemleme fırsatı elde edecek. Kayserispor, program boyunca Kayseri'deki tesislerinde çalışmalarını sürdürecek.

İlk idmanda Teknik Direktör Burak Yılmaz ve ekibinin de heyecanları gözlerden kaçmadı. Yılmaz, “Takım olarak ilk çalışmamızı yapıyoruz. Burada iki aşamada kamp gerçekleştireceğiz. Tahtamızın açılmasıyla birlikte yapacağımız birkaç takviye ile lige hazır bir ekip olacağız. Gücümüzü burada yapacağımız idmanlarda toparlayacak ve lige hızlı başlayacağız. Taraftarımız bizi maçlarda yeter ki yalnız bırakmasın" dedi. 

HABER MERKEZİ