KAYSERİSPOR MALİ TABLOSUNU ÇIKARTIYOR

KAYSERİSPOR MALİ TABLOSUNU ÇIKARTIYOR

İstikbal Mobilya Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve Kayserispor’un durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Tokgöz, ‘Şu anda çok ciddi bir şekilde borcu çıkarma hesabı yapıyoruz’ dedi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mali tablo çıkartmak için çalıştıklarının altını çizen Tokgöz, ‘Şu anda borcu çıkarmak için hesap yapıyoruz’ dedi.

Kulübün borcunu belirleme çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Mustafa Tokgöz, şöyle dedi. “Futbolcu ödemeleri de bu hafta yapılacak. Şu anda çok ciddi borcu çıkarma hesabı yapıyoruz. Gerçekten Kayserispor Kulübü’nün borcu ne kadar? Hiçbir şey gizlenmeden, saklanmadan bu borcu öğreneceğiz. Burada amacımız kimsenin açığını aramak değil, kulübün 2-3 yıl sonra gelecek borçları dahil gelecek borçları ne kadar onu öğrenmeye çalışıyoruz. Biz, bizden sonrakilerin borcunu da öğrenmeye çalışıyoruz. Yeni yönetimde yer alacak biri olarak net konuşuyorum, Türkiye’de daha önce görülmemiş şeffaflığı Kayserispor Kulübü’nde bundan sonra çok rahatlıkla görebileceksiniz. İnsanlar para gönderiyor, paranın nereye gittiği belli değil. Yanlış bir yere gitti demiyorum, insanların da gelen paranın nereye gittiğini bilmesi gerekiyor. Sadece o değil, kulübün gelirlerinin de nerelere gittiği bundan sonra net bir şekilde öğrenilecek.”

Dünyaca ünlü kulüplerin izlediği Süper Lig’in en genç gol atan oyuncusu unvanına sahip 15 yaşındaki Emre Demir’in sorulması üzerine ise Tokgöz, şunları kaydetti: “Bu kulübün bugünü için gelmedik. Bugün en zor gün. Yıllar önce de böyle zor günler yaşadı. Ama bugün Emre veya diğerine bir miktar para verilip ‘bugün için çok önemli’ diye ne Emre’nin geleceğini ne de Kayserispor’un bir yıl sonra edeceği kardan bugünkü sıkıntı için vazgeçmeyiz. Bugün sıkıntımızı çekeriz, cebimizden veririz ama değerlerimizi de bir hiçe saydırmayız.”