KAYSERİSPOR, MALATYA’YI ÇALIŞIYOR

KAYSERİSPOR, MALATYA’YI ÇALIŞIYOR

Süper Lig’in 26.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor, Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını cumartesi günü yapacağı antrenman ile sonlandıracak.

Süper Lig’de 26.hafta heyecanı, Ankaragücü-Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa-Göztepe karşılaşmaları ile başladı. HES Kablo Kayserispor ise 26.hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Malatya karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma günü basına ve taraftara kapalı antrenman ile sürdürdü. Kayserispor Recep Mamur Tesisleri’nde yapılan idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmanın ilk kısmında düz koşu yapan futbolcular daha sonra kondisyon çalışması yaptı. Sakatlığı devam eden Miguel Lopes antrenmanda yer almadı. Diego Angole ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Temsilcimiz, Malatyaspor karşılaşmasını kazanarak geride kalan haftada aldığı Kasımpaşa mağlubiyetini unutturmak istiyor. 26.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 19 puanla son sırada yer alıyor. BTC Türk Yeni Malatyaspor ise 25 puanla 13.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Malatyaspor karşılaşması, 15 Mart Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Ali Şansalan,

Mehmet Cem Satman ve İlker Takpak hakem üçlüsü görev yapacak.