KAYSERİSPOR KAPILARINI DIŞ DÜNYA’YA KAPATTI

KAYSERİSPOR KAPILARINI DIŞ DÜNYA’YA KAPATTI

Süper Lig’in 13.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor, Beşiktaş’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, çalışmalarını dış dünyaya kapattı ve taktik çalışmaya başladı.

Süper Lig’de 13.hatfa Gençlerbirliği-Yeni Malatya karşılaşması ile başladı. 13.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor ise Beşiktaş’a konuk olacak.

Geride kalan haftada Sivasspor’a mağlup olan İstikbal Mobilya Kayserispor, karşılaşmanın ardından ara vermeden Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, cuma gününe kadar hazırlıklarını basına ve taraftara açık tutmuştu. Cuma gününden itibaren ise çalışmalarını dış dünyaya kapattı ve taktik çalışmaya başladı. Beşiktaş karşılaşması öncesin temsilcimizde kart cezalısı Pedro dışında eksik bulunmuyor. 13.hafta öncesinde Kayserispor, 7 puanla son sırada yer alıyor. Beşiktaş ise 21 puanla 5.sırada yer alıyor.

Beşiktaş-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması, 2 Aralık Pazartesi günü Wodafone Park’ta oynanacak. Saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir ve Kamil Çetin hakem üçlüsü görev yapacak.