Kayserispor Kalecisi Bilal çağrılmalıydı

Kayserispor Kalecisi Bilal çağrılmalıydı

Milli takımın Almanya’da oynadığı Avrupa Şampiyonası’na çağrılmaması nedeniyle daha öncesinde eleştiriler yapılmıştı

Son olarak yaşanan sakatlık sonrasında kamptan ayrılan Doğan Alemdar yerine yine Bilal Bayazıt’ın çağrılmaması sarı-kırmızlı taraftarlar tarafından eleştirildi. 

A Milli Takım'ın Almanya’da gerçekleştirilen Avrupa Kupası macerasında istenmeyen bir olay yaşandı. Daha önce Kayserispor kalesini koruyan Doğan Alemdar’ın çapraz bağlarının kopması nedeniyle kampı terk ettiği öğrenildi. Bunun üzerine 4.kjaleci olarak çağrılmayı bekleyen Bilal yine kampa davet edilmesi. Bu durum Kayserispor taraftarları arasında tepkiye neden oldu. 

Sol diz ön çapraz bağında kopma tespit edilen kaleci Doğan Alemdar'ın kamptan ayrılmasıyla, şampiyona süresince kaleci yeterliliğini sağlamak adına RAMS Başakşehir'den Muhammed Şengezer'in kampa çağırıldığı açıkladı.

Bu açıklamadan sonra milli takıma gitmeyi hedefleyen ve ligdeki karşılaşmalar da yüzdelik olarak en çok kurtarışa sahip olan Bilal Bayazıt’ın çağrılmayı beklediği ifade eden taraftarlar ancak Bilal’in yine hüsrana uğradığını ifade ederek teknik heyetlerin Anadolu’ya şaşı baktıklarını belirttiler.