KAYSERİSPOR, İSTANBUL’A GİDEMEDİ

KAYSERİSPOR, İSTANBUL’A GİDEMEDİ

Süper Lig’in 27.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor deplasmanda Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamladığı gün liglere erteleme kararı çıktı ve kafile İstanbul’a gidemedi.

Süper Lig’de 27.hafta heyecanında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan HES Kablo Kayserispor’da futbolcular liglerin ertelenme kararıyla yolculuğa çıkamadılar.

Malatya galibiyetinin ardından Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan HES Kablo Kayserispor, hafta boyunca bu maç için çalışmalar yaptı. Futbolcuların liglerin ertelenmesi talebini sosyal medyadan dile getirmeleri, yöneticilerin bu konudaki açıklamaları sonuç verdi. HES Kablo Kayserispor’da özellikle yabancı oyuncuların sağlığın her şeyden üstün olduğu şeklindeki paylaşımlarının kamuoyunda geniş yer bulmasıyla birlikte diğer kulüp futbolcularının da aynı doğrultuda açıklamaları ve paylaşımları liglerin son durumu için yöneticileri toplantı yapmaya itti. Federasyon başkanlarının yapılan toplantısında liglerin ertelenmesi haberi sonrası futbolcular da Fenerbahçe yolculuğuna çıkamadılar.

Erteleme kararına duydukları memnuniyeti dile getiren yöneticiler liglerin ne kadar zaman tatil edildiği ile yapılacak açıklamayı beklemeye başladılar.