KAYSERİSPOR HEDEFE ODAKLANDI

KAYSERİSPOR HEDEFE ODAKLANDI

2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 24. haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan HES Kablo Kayserispor’da hazırlıklar tamamlandı.

Süper Lig’de 24.haftanın kapanış maçında sahasında Göztepe’yi konuk edecek olan HES Kablo Kayserispor’da futbolcular, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile tamamlayarak kampa girdiler.

Son idmanda Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştiren idmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri ile çalışmaya başladılar. Ardından yapılan pas, şut, istasyon ve dar alanda taktiksel çift kale maç ile antrenmanı sonlandıran futbolcuların büyük mücadele gösterdiği dar alan yapılan çift kale maçı sarı takım kazanırken, futbolcuların hırslı oluşları da dikkatleri çekti.

Sakatlığı geçen Ziya çalışmalara katılırken diğer yandan Hasan Hüseyin ve Alpay ise düz koşu ve güç idmanları ile çalışmalarını noktaladılar. Sarı-kırmızlılar 24.hafta da oynayacakları Göztepe maçı için kulüp tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladılar.