Kayserispor hayal kırıklığı yaşattı

Kayserispor hayal kırıklığı yaşattı

Süper Lig'in 34.haftasındaki HES Kablo Kayserispor sahasında Fraport TAV Antalyaspor ağırladı. Karşılaşma konuk ekibin ilk yarıda kaydettiği golle 1-0 sona erdi.

Süper Lig’de kalma adına önemli haftaların yaşandığı şu günlerde HES Kablo Kayserispor bir kayıp daha yaşayarak tehlikeli bölgedeki varlığını sürdürmek zorunda kaldı. Sahasında Antalyaspor’u konuk eden sarı-kırmızılar topla sadece paslaşma yapabildikleri karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldılar. Maçın 4.dakikasında Kayserispor atağında savunmanın arkasına koşu yapan Luckassen'in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kayarak yaptığı vuruşu kaleci Boffin son anda kurtardı ve topu kontrol etmeyi başardı. 5. dakikada Lennon'un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde oluşan karambolde önünde kalan topu Luckassen, ağlarla buluşturdu. Maçın hakemi VAR incelemesinin ardından Kvrzic'in topa elle oynadığı gerekçesiyle golü iptal etti. 15. dakikada sağ kanattan gelişen Kayserispor atağında Kvrzic'in yerden sert ortasında altı pas içerisinde önünden geçen topa Luckassen dokunamadı. Pedro Henrique'yi geçen meşin yuvarlak taca çıktı. 45. dakikada Nuri Şahin'in sağ taraftan kullandığı kornerde ön direğe koşu yapan Naldo'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak sol taraftan Kvrzic’in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu ve skor Antalyaspor lehine 1-0 oldu ve hakem ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kayserispor topa sahip olma oranı yönünden dakika olarak fazla sayıya sahip olsa da bir türlü meşin yuvarlağı Antalyaspor barajından ceza sahası içine sokamadı. 68.dakikada Pedro Henrique, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden kaleye şut çekse de, kaleci Ruud Boffin bu vuruşu kurtardı. 82.dakika da Kayserispor’da Aaron Lennon ceza sahası içinde sağ çaprazdan topu ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 90.dakika da Zoran Kvrzic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına topu ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı ve karşılaşmanın hakemi maçın bitiş düdüğünü çalarak 90 dakikanın tamamlandığını ilan etti. Kayserispor bu kayıpla ligde 33 puanla düşme hattında yer almaya devam ederken rakipleri ise puan alarak üst sıralara tırmanmış oldu.