Kayserispor galibiyete odaklandı

15.08.2024 18:35:00

Süper Lig’in 2.haftasında Bellona Kayserispor-Sivasspor’u konuk edecek.Hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Süper Lig’de 2.hafta karşılaşmaları, 16-17-18-19 Ağustos’ta oynanacak. 2.hafta mücadelesinde Bellona Kayserispor, Sivasspor’u konuk edecek. 

Hafta başından bu yana Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Bellona Kayserispor, perşembe günü yaptığı antrenman ile çalışmalarını devam ettirdi. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Burak Yılmaz gözetiminde yapılan antrenman, 1,5 saat sürdü. Taktik ağırlıklı olarak yapılan çalışma yoğun tempoya sahne oldu. Antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Burak Yılmaz, “Zor ama güzel bir kamp dönemini tamamladık. İlk hafta karşılaşmaya çıkmadık. Sivas maçı, sezonun ilk maçı olacak. Sahamız ve seyircimiz önünde oynayacağız. Sizlere güvenim tam, cumartesi günü taraftarımızın da desteği ile kazanalım” dedi. Bellona Kayserispor, Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını cuma günü gerçekleştireceği antrenman ile sonlandıracak. 

Bellona Kayserispor-Sivasspor karşılaşması, 17 Ağustos Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19:15’te başlayacak olan karşılaşmada, Turgut Doman, İbrahim Bozbey ve Mehmet Akıncı hakem üçlüsü görev yapacak.