KAYSERİSPOR, FENERBAHÇE’YE BİLENİYOR

KAYSERİSPOR, FENERBAHÇE’YE BİLENİYOR

HES Kablo Kayserispor, ligde yarım kalan bölümün tamamlanması için ilk oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesinde kadrosunda şekillendirme yapıyor.

12 Haziran 2020 Cuma günü deplasmanda Fenerbahçe ile lig maçında karşı karşıya gelecek olan HES Kablo Kayserispor'da çalışmalar son sürat devam ediyor. Sarı-kırmızlılar da Teknik Direktör Robert Prosinecki, sahaya süreceği kadroyu da yapılan idmanlarda belirlemeye başladı.

Uzun süredir Pandemi nedeniyle oynanmayan Süper Lig’e puan veya puanlar ile başlamak isteyen sarı-kırmızılılar da, Pedro Henrique ile Gustavo Campanharo’nun sarı kart cezalısı olması can sıkıyor. Kayserispor’da ayrıca tedavi için ülkesi Portekiz'e giden Miguel Lopes de bu maçta görev alamayacak. Takımda yapılan idmanlarda sağ kanatta Zoran Kvrzic’e görev vermesi beklenen Prosinecki’nin, orta alanda ise Gustavo’nun yerine Hasan Hüseyin’i oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor. İleri kanatlarda ise Mario Situm ile Ziya Alkurt’a forma şansı vermesi beklenen Robert Prosinecki, sarı kırmızılı takımın forvetinde de Muris Mesanovic’e formayı emanet etmeye hazırlanıyor. HES Kablo Kayserispor, ligde oynadığı 26 maçta 22 puanla 18. sırada yer alıyor.