KAYSERİSPOR BAŞKANI BERNA GÖZBAŞI ŞAŞIRTTI

KAYSERİSPOR BAŞKANI BERNA GÖZBAŞI ŞAŞIRTTI

Süper Lig ekiplerinden HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, liglerin korona virüsü nedeniyle ertelenmeseydi takımı Fenerbahçe maçına çıkarmamayı planladığını açıklaması şaşkınlık ortaya çıkardı.

Süper Lig ekiplerinden HES Kablo Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Gözbaşı açıklamasında şöyle dedi: “Teknik direktörümüz Robert Prosinecki ve teknik ekibimiz ile sürekli konuşuyorum. Futbolcuların form tutması için en az 3 haftaya ihtiyaç var. Futbolcuların korona virüs salgını nedeniyle kafaları başka yerlerde. Benimde kızım var. Onlar da çocuklarını ve ailelerini düşünüyorlar. Futbolculara 'Gitme' desek olmuyor, empati yapıyoruz. Çünkü herkesin ailesi var. Futbolcuların konsantre olmaları çok zor.

Fenerbahçe ile maçımız vardı. Ben takımı sahaya çıkarmayacaktım. Çünkü tüm dünya korona virüs ile mücadele ederken bizlerin top oynaması ilginçti. Nitekim federasyon benden önce davrandı ve maçları iptal etti. Tüm oyunculara 14 gün evlerinden çıkmamalarını söyledim.”