Kayserispor, Antep'te yara aldı

Kayserispor, Antep

Süper Lig’in 19.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor deplasmanda oynadığı Gaziantep maçını 2-1’lik mağlubiyetle kapamış oldu.

Kalyon Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Halil Umut Meler, Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak hakem üçlüsü görev yaparken VAR başında da Özgür Yankaya yer aldı. 

Karşılaşma HES Kablo Kayserispor’un santra vuruşu ile başladı. 8. dakikada gelişen Gaziantep FK atağında Max ceza sahası dışından sert şutunu çekti ve kaleci Doğan topu güçlükle kornere çeldi. 10. dakikada Gaziantep savunmasından seken topu Avramovski tamamladı ancak top farklı şekilde auta gitti. 31. dakikada sağ kanattan ani gelişen Gaziantep atağında Mirallas’ın içeriye çevirdiği topu kale önündeki Kvrzic ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi ve Gaziantep 1-0 öne geçti. İlk yarı Gaziantep’in 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Gaziantep Futbol Kulübü’nün santrası ile başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili başlayan taraf HES Kablo Kayserispor oldu. Temsilcimiz, 61.dakikada Dimitrios Kolovetsios ile golü buldu ve karşılaşmada skor 1-1 oldu. 64.dakikada HES Kablo Kayserispor, Pedro Henrique ile gole yaklaştı, Pedro’nun şutu direkten döndü. 77.dakikada Alexandru Maxim’in golü ile Gaziantep, 2-1 öne geçti. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Ligin 20.hafta karşılaşmasında