KAYSERİ’NİN ÖZEL ÇOCUKLARI YİNE FARKINI GÖSTERDİ

KAYSERİ’NİN ÖZEL ÇOCUKLARI YİNE FARKINI GÖSTERDİ

Kayak Federasyonu tarafından 13-15 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleşen Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonası sona erdi. İlimiz sporcuları turnuvada Türkiye birinciliği ve ikinciliği elde etti.

Kayak Federasyonu tarafından her yıl yapılan Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonası sona erdi. İlimizden turnuvaya Kayseri Özel Çocuklar Gençlik ve Spor Kulübü’nü temsilen Murat Duran ve Kayseri Otizm Spor Kulübü’nü temsilen Muhammed Bakırhan katıldı.

İdareci Antrenör Mahmut Özdemir ve Antrenör Elif Öykü Yenisoy gözetiminde turnuvada yer alan Murat Duran Türkiye Şampiyonu oldu. Bir diğer sporcu Muhammed Bakırhan ise Türkiye ikinciliği elde etti. İlimizi her turnuvada şampiyonluk yaşatan Kayseri’nin Özel Çocukları, kayak branşında getirdiği başarı ile de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Palandöken kayak merkezinde gerçekleşen yarışlarda madalya alan Özel Sporculara madalyalarını Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Federasyonumuz Asbaşkan Ensar Kurt, Disiplin Kurulu Başkanı Ünal Bingül, Disiplin Kurul Üyesi Abubekir Özcan ve Erzurum Protokolü taktim etti.