KAYSERİLİLER HAFTASONU RED BULL HOMERUN'DA EŞSİZ BİR DENEYİM YAŞADI

KAYSERİLİLER HAFTASONU RED BULL HOMERUN

Yılın en büyük kış sporu etkinliği Red Bull Homerun, Türkiye’nin en önemli 4 kayak merkezinde aynı hafta sonu gerçekleştirildi.

2 binden fazla adrenalin tutkunu Kartalkaya, Uludağ, Erciyes ve Palandöken’de yarıştı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes AŞ iş birliği ile Audi’nin sponsorluğunu üstlendiği Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Red Bull Homerun’da Türkiye’nin ilk uluslararası tanınırlık belgesi alan kayak merkezi olan Erciyes’in kazananları çekişmeli bir yarış sonunda belli oldu.

Türkiye’nin en büyük kış sporu etkinliği olan Red Bull Homerun, Erciyes’i ele geçirdi. Audi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte 2 binden fazla adrenalin tutkunu, Kartalkaya, Uludağ, Erciyes ve Palandöken’de bir araya geldi. Katılımcıların unutulmaz bir kış sporu deneyimi yaşadığı Red Bull Homerun birbirinden heyecanlı görüntülere sahne oldu. Türkiye’de ilk kez gerçekleşen etkinlikte Erciyes’in birincileri belli oldu.

Yarışmacıların önce 200 metre koşarak ekipmanlarına ulaştığı, ardından en hızlı şekilde bitiş çizgisine varmaya çalıştığı Red Bull Homerun’da; her merkezde kayak ve snowboard olmak üzere 2 kategoride yarışıldı. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen eşsiz yarışta her merkezde ve kategoride erkek ve kadın birincileri de belli oldu ve ödül kazandı. Adrenalin dolu yarış sonunda Erciyes’te erkekler kayakta Mustafa İnci, erkekler snowboard’da Mustafa Zeyneloğlu, kadınlar kayakta Mariana Nalosnik ve kadınlar snowboard’da Berfu Aygen birinci oldu.